top of page
Over mij

 

Mijn carrière is begonnen op een reisbureau. Na enige tijd verkoop en klantenservices, heb ik de overstap gemaakt naar het trainen en coachen van mijn collega's. En daar krijg ik nog steeds zo veel energie van. Zelf heb ik veel geleerd door ervaringen en de theoretische kennis heb ik opgedaan in diverse cursussen op het gebied van training/coaching en tijdens de opleiding Bevoegdheid Volwassen Educatie (Hogeschool Windesheim). Hierdoor heb ik een duidelijke visie ontwikkeld.

Mijn uitgangspunt is dat ieder mens leeft volgens zijn eigen regels. Ik ben nieuwsgierig, respecteer en waardeer de verschillen die hierdoor naar voren komen. Samenwerken met anderen, leren door ervaren en plezier, staan altijd centraal waarbij ieder zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. Ik stimuleer anderen om na te denken over hun eigen regels door een spiegel voor te houden.

Ik werk met enthousiasme en betrokkenheid, op een interactieve en creatieve manier om mensen en teams te inspireren zodat zij een stap kunnen maken in hun (persoonlijke)ontwikkeling. Iedereen is een onderdeel van een groter geheel. Je bent een schakel in de groei van jezelf en de organisatie.

Als je precies kan zijn wie je bent en kan doen wat je het liefste doet,

dan kan het niet anders dan dat je gaat excelleren. Ook als dat moet

passen binnen bepaalde kaders. De zoektocht daar naar toe, is de

uitdaging die ik graag samen met jou aanga. 

Nicolien Straathof

bottom of page